Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Hjernen i Fokus 2020 (Hjerneskadeforeningen Sydvestjylland)

marts 9 @ 17:00 - 19:00

DKK75,00
hjernenifokus

Om foredraget

Dans dig glad

Danseinstruktør og energibombe Elisabeth Dalsgaard giver os musik, motion og livsglæde gennem sit koncept Ballroom Fitness™. Hun har gennem de senere år danset sig igennem mange lokalafdelinger i Parkinsonsforeningen og Hjerneskadeforeningen med sin dansende motionsform, der er tilpasset mennesker med udfordrede hjerner. Elisabeth Dalsgaard har en ene stående evne til gennem dansen og sin gode energi at få alle ud på dansegulvet uanset hvilke fysiske og mentale udfordringer de måtte have. Mød op – der er garanti for smil og livsglæde.

Praktisk information

Tilmelding til arrangementet findes på følgende link – hjerneskadeforeningensydvestjylland.nemtilmeld.dk/8/

Om oplægsholderen

Elisabeth Dalsgaard har undervist siden 1990 og undervist internationalt siden 1995. Hun har sit eget firma www.swingtime.dk som bl.a. tilbyder danserejser til Club La Santa, Barcelona, events til firmaer, skoler etc. hvor hoved-essensen er livsglæde og god energi.  

Elisabeth er first-mover på ”Dans som medicin” – Dans som sundhed. 

Hun er konceptudvikler og har udviklet flere danse- og motionskoncepter. Bl.a. dansekonceptet Ballroom Fitness™. Et koncept der nu er solgt til flere fitness- og danse centre i andre lande.

Elisabeth har i samarbejde med Danmarks Parkinson forening udviklet danseundervisning specielt tilpasset folk med parkinson. Her er der ekstra fokus på koordination, gang, motorik og balance.  Projektet modtog sommeren 2018 året patient-pris uddelt af Sundhedsparlamentet. 

Senest har Elisabeth udviklet konceptet REHAPPY Ballroom Fitness i samarbejde med Hjerneskadeforeningen; Støttet af ALBANI fonden. 

Elisabeth er uddannet i Idræt fra Københavns Universitet og har bl.a. været underholdningschef på Club la Santa, Lanzarote. Hun er ligeledes uddannet personlig træner og er personligt sponsoreret af HUMMEL.

I 2013 blev Elisabeth kåret til årets Instruktør i England. Hun fik prisen ”IFS International regognition award” på en stor danse- og aerobics convention med over 7000 instruktører fra hele verden. 

Elisabeth har selv været turneringsdanser på højt niveau, og har været dansk mester op til flere gange i forskellige stilarter. Bl.a. var hun regerende dansk mester 7 år i træk i rock´n roll dans. 

Under mottoerne “Byd livet op til dans” og “Dans som lykkepille” rejser Elisabeth rundt med foredrag, undervisning og events I hele verden.

Mere information

Kontakt lokalafdelingen i Sydvestjylland.

Detaljer

Dato:
marts 9
Tidspunkt:
17:00 - 19:00
Pris:
DKK75,00
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
http://hjerneskadeforeningensydvestjylland.nemtilmeld.dk/8/

Arrangør

Hjerneskadeforeningen Sydvestjylland
Telefon:
2088 5651
E-mail:
mette.rindom@hotmail.dk
Hjemmeside:
https://hjerneskadet.dk/region-syd/sydvestjylland/

Sted

Præstegårdsskolen
Søndervangen 18
Esbjerg, 6700
+ Google Map
Scroll to top