Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

Vi byder op til dans (Hjerneskadeforeningen Haderslev)

marts 11 @ 15:00 - 17:30

DKK50,00
hjernenifokus

Om foredraget

Dans som lykkepille

Hør Elisabeth Dalsgaard fortælle om sin danserejse gennem livet og om hendes prisvindende koncepter, Parkinson Ballroom Fitness og Rehappy Ballrooom Fitness.
Hør – og mærk på egen krop – hvorfor lige netop dansen er så godt for os alle – og især for hjernen.

Om dansen

Elisabeth Dalsgaard fører an og byder ALLE op til dans. Alle kan være med – uanset niveau og forudsætninger. Elisabeth sørger for musikken og glæden kommer i højsædet og formår at differentiere sin undervisning, så alle kan nyde dansen og hinanden.

Om foredragsholderen

Elisabeth Dalsgaard har undervist siden 1990 og undervist internationalt siden 1995. Hun har sit eget firma www.swingtime.dk som bl.a. tilbyder danserejser til Club La Santa, Barcelona, events til firmaer, skoler etc. hvor hoved-essensen er livsglæde og god energi.  

Elisabeth er first-mover på ”Dans som medicin” – Dans som sundhed. 

Hun er konceptudvikler og har udviklet flere danse- og motionskoncepter. Bl.a. dansekonceptet Ballroom Fitness™. Et koncept der nu er solgt til flere fitness- og danse centre i andre lande.

Elisabeth har i samarbejde med Danmarks Parkinson forening udviklet danseundervisning specielt tilpasset folk med parkinson. Her er der ekstra fokus på koordination, gang, motorik og balance.  Projektet modtog sommeren 2018 årets patient-pris uddelt af Sundhedsparlamentet. 

Senest har Elisabeth udviklet konceptet REHAPPY Ballroom Fitness i samarbejde med Hjerneskadeforeningen; Støttet af ALBANI fonden. 

Elisabeth er uddannet i Idræt fra Københavns Universitet og har bl.a. været underholdningschef på Club la Santa, Lanzarote. Hun er ligeledes uddannet personlig træner og er personligt sponsoreret af HUMMEL.

I 2013 blev Elisabeth kåret til årets Instruktør i England. Hun fik prisen ”IFS International recognition award” på en stor danse- og aerobics convention med over 7000 instruktører fra hele verden. 

Elisabeth har selv været turneringsdanser på højt niveau, og har været dansk mester op til flere gange i forskellige stilarter. Bl.a. var hun regerende dansk mester 7 år i træk i rock n´ roll dans. 

Under mottoerne “Byd livet op til dans” og “Dans som lykkepille” rejser Elisabeth rundt med foredrag, undervisning og events I hele verden.

Mere information

Kontakt lokalafdelingen i Haderslev

Detaljer

Dato:
marts 11
Tidspunkt:
15:00 - 17:30
Pris:
DKK50,00
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Hjerneskadeforeningen Haderslev
Telefon:
2671 2613
E-mail:
peterhee@gmail.com
Hjemmeside:
https://hjerneskadet.dk/lokalafdelinger/region-syddanmark/haderslev/

Sted

Et rart sted at være
Nordhavnsvej 5
Haderslev, 6100
+ Google Map
Scroll to top