Udstilling

Stor udstilling i Hjerneugen

Stor udstilling i Hjerneugen

HJERNEN I FOKUS

En af aktiviteterne i Hjerneugen 2019 er fotokonkurrencen Den Krøllede Hjerne. Hver forening i netværket har inviteret de respektive foreningers medlemmer til at deltage i konkurrencen.

Sådan deltager du

Tag/lav et foto, som viser hvor fantastisk, kringlet, ufuldkommen, storslået og uforudsigelig den krøllede hjerne er og send det - gerne i stor opløsning - til Alzheimerforeningen senest 1. februar 2019 på mail: klavs@alzheimer.dk
(Husk og skriv hvilken forening, du er knyttet til)

Krav til billedet
Det er ikke et krav, at billedet ligner en hjerne eller er et foto af en hjerne. Det kan også være en situation, en episode, en handling eller andet, som associeres med en krøllet hjerne. Muligheden for at give fotoet en titel eller på anden måde knytte tekst til motivet, er også til stede. Er der personer med på billedet, så sørg for at få deres godkendelse til at det indgår i konkurrencen og må eksponeres i forbindelse med udstillingen og på diverse sociale medier.

Reglerne er enkle. Hver forening udtager op til 10 billeder, som en professionel fotograf bedømmer. Fotografen udvælger to billeder fra hver deltagende forening, som eksponeres i stor størrelse og vises på en udstilling i Hjerneugen. Personerne, der har ’skudt’ de udvalgte billeder, modtager en lille præmie og et diplom.

Professionel dommer afgør konkurrencen

Fotokonkurrencen afgøres af fotograf Peter M. Madsen, som har arbejdet som fotograf i over 30 år: ”Kunstfotografi har altid interesseret mig. I det hele taget fascinerer det mig til stadighed, hvor bredt det fotografiske spektrum er, og jeg nyder meget at indgå i den kreative proces, der ender med fotografiet”, siger Peter M. Madsen.

Læs mere om Peter M. Madsen og se hans fotos her: www.uskarp.dk og petermmadsen.dk

Udvalgte fotos fra konkurrencen vil blive udstillet. Nærmere information følger.